MŠ Letná Důležité informace

Znovuotevření MŠ

6. 5. 2020

Vážení rodiče,

od 11.5.2020 obnovuje mateřská škola Letná i mateřská škola A. Dvořáka provoz. Vzhledem k nouzovému stavu a z důvodů zamezení šíření nemoci COVID-19 je provoz primárně určen především pro děti rodičů, kteří nezbytně nutně potřebují zajistit péči o děti z důvodu návratu do zaměstnání.

Proto jste-li v této situaci a potřebujete dítě umístit do MŠ, nahlaste ho, prosím, nejlépe emailem: Letná skolnijidelnavr@tiscali.cz , A. Dvořáka jidelnadvorakova@seznam.cz . Do mateřské školy bude přijato jen předem nahlášené dítě.

Bezpečnostní opatření

Dítě bude předáno před vstupem do budovy. Bude mu změřena teplota. Rodič podepíše Čestné prohlášení, že se u dítěte neprojevují žádné příznaky virového onemocnění, že není dítě, ani rodinný příslušník v karanténě, že nepřišli do styku s nakaženým COVID-19 a že jsou seznámeni s vymezením osob s rizikovými faktory a s doporučením, aby zvážili tyto faktory při rozhodování o účasti v MŠ.

Abychom personálně zajistili bezpečnostní opatření, bude provozní doba MŠ Letná omezena. Do dovolání provoz od 6.30- 16.00 hod.

Dítě s příznaky nemoci nebude do MŠ přijato. (kašel, rýma, dušnost, teplota,…).

Bezpečnostní opatření budeme zveřejňovat na webu a na plotu MŠ.

Děkujeme za pochopení. Pomozte, prosím, ochránit Vás i naše zaměstnance. 🙂