MŠ Letná Důležité informace

Upozornění

17. 2. 2021

Vážení rodiče,

v MŠ se již objevilo několik covid pozitivních případů. Vše je řešeno s Krajskou hygienickou stanicí hned, jak dostaneme informace.

V případě, že Vám byl odeslán email s informací, že Vaše dítě přišlo do styku s covid pozitivní osobou, řiďte se, prosím, dále dle přiložených informací.

V případě, že Vám email nepřišel, Vaše dítě nepřišlo do kontaktu s covid pozitivní osobou nebo se již netrasuje, jelikož z důvodu prodlevy testů je po karanténě. Proto je nutné, aby v případě, že Vaše dítě má jakékoliv příznaky nemoci, jste jej nevodili do MŠ a kontaktovali pediatra.

Do konce tohoto týdne je provoz pouze v III. třídě. V případě, že nutně nepotřebujete svoje dítě umístit do MŠ, ponechte jej prosím doma.

Sledujte, prosím, naše webové stránky a Vaše emailové adresy. Pro bezpečnost Vašich dětí se zaměstnanci nechávají průběžně dobrovolně testovat.

Tímto Vás žádáme, aby jste i Vy dodržovali bezpečnostní opatření a v prostorách MŠ používali chirurgickou roušku. Bez roušky nebudete vpuštěni do budovy. Děkuji za pochopení.

Společně to zvládneme.

Lada Junková