MŠ Letná Důležité informace

Informace k provozu MŠ od 12.4.2021

8. 4. 2021

Vážení rodiče,

od 12.4.2021 dochází k 1.fázi rozvolnění epidemiologického opatření. Na základě Mimořádného opatření z 6.4.2021, č.j.:MZDR 14600/2021-1/MIN/KAN s účinností od 12.4.2021 do odvolání tohoto opatření se omezuje provoz škol a šk. zařízení tak, že se omezuje provoz mateřských škol s výjimkou:

a) dětí, které plní povinné předškolní vzdělávání ( v případě, že nechcete svoje dítě nechat testovat, omluvte ho, prosím, z př. vzdělávání)

b) speciálních tříd zřízených dle par. 16 odst. 9 šk. zákona

c) dětí, jejichž zákonní zástupci jsou zaměstnanci vybraných profesí.

Všem rodičům byly zaslány informační emaily. Všechny děti, krom dětí plnící př. povinné vzdělávání, mají automaticky odhlášenou stravu. Rodiče dětí, spadající do výjimkou, odst. c), v případě zájmu o umístění, musí dítě ke stravě přihlásit, buď emailem skolnijidelnavr@tiscali.cz nebo telefonicky, viz kontakty.

Přítomnost dítěte je podmíněna testováním. Testování bude probíhat na vyhrazených místech, vždy v pondělí a ve středu. Info o testování viz leták Diagram testování.

Veškeré informace týkající se Mimořádného opatření najdete na stránkách Ministerstva zdravotnictví.

V případě nejasností můžete kontaktovat paní učitelky třídním emailem nebo telefonicky na tel. čísla uvedená v kontaktech. Děkuji

Věřím, že v blízké době se budeme moci setkat se všemi dětmi.

Lada Junková